Επιλέξτε γλώσσα
ελληνικό Διαδικτυακό κατάστημα
Επιλέξτε διαφορετικό ιστότοπο
Τρέχουσα ιστοσελίδα:
ελληνικό Διαδικτυακό κατάστημα
Ιστοσελίδα / Χώρα
Γλώσσες
Κοινωνικά Δίκτυα
Ιστοσελίδα / Χώρα
Γλώσσες
Κοινωνικά Δίκτυα
Μπενελούξ Διαδικτυακό κατάστημα
Γαλλία Διαδικτυακό κατάστημα
Γερμανία Διαδικτυακό κατάστημα
Ιταλία Διαδικτυακό κατάστημα
Σκανδιναβία Διαδικτυακό κατάστημα
Ισπανία Διαδικτυακό κατάστημα
Ελβετία Διαδικτυακό κατάστημα
Ηνωμένο Βασίλειο & Ιρλανδία
Ιστοσελίδα / Χώρα
Γλώσσες
Κοινωνικά Δίκτυα
ΗΠΑ Διαδικτυακό κατάστημα
Καναδάς Διαδικτυακό κατάστημα
Μεξικό Διαδικτυακό κατάστημα
Ιστοσελίδα / Χώρα
Γλώσσες
Κοινωνικά Δίκτυα
Αυστραλία Διαδικτυακό κατάστημα
Νοτιοανατολική Ασία Διαδικτυακό κατάστημα

BayWa και BayWa r.e.

Πληροφορίες για τη μητρική μας εταιρεία.

για επισκόπηση

Καθορισμός προτύπων - σήμερα και αύριο

Στην BayWa r.e. μελετάμε την ενέργεια – πώς παράγεται, αποθηκεύεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να καταστεί δυνατή η παγκόσμια μετάβαση προς ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που είναι απαραίτητη για το μέλλον του πλανήτη μας. 

Με έδρα σε 30 χώρες και έσοδα σχεδόν 3,6 δισ. ευρώ, η BayWa r.e. είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία ανάπτυξης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, πάροχος υπηρεσιών, διανομέας φωτοβολταϊκού εξοπλισμού και πάροχος ενεργειακών λύσεων και διαμορφώνει ενεργά το μέλλον της ενέργειας.

Η BayWa r.e. παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις έργων, διαχείριση για αδιάλειπτη λειτουργία και είναι ανεξάρτητος παραγωγός ενέργειας με επεκτεινόμενες δραστηριότητες εμπορίας ενέργειας. Αξιοποιώντας την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία μας, έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία έργα ανανεώσιμης ενέργειας άνω των 5 GW, ενώ διαχειριζόμαστε εγκαταστάσεις ανανεώσιμης ενέργειας άνω των 10,5 GW. 

Η BayWa r.e. συνεργάζεται με επιχειρήσεις και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο για την παροχή εξατομικευμένων λύσεων σχετικά με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που μειώνουν το αποτύπωμα άνθρακα και περιορίζουν το ενεργειακό κόστος. Με δραστηριότητες 100% ουδέτερες ως προς τις εκπομπές άνθρακα, δεσμευόμαστε παράλληλα στη δική μας πορεία προς τη βιωσιμότητα και προωθούμε πολυάριθμες πρωτοβουλίες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ως κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής στην αγορά διανομής φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, η BayWa r.e. είναι ο συνεργάτης που εμπιστεύονται χιλιάδες εγκαταστάτες και εργολάβοι.

Υποστηρίζοντας την ισότητα και τη διαφορετικότητα, δεσμευόμαστε να δημιουργούμε ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς, όπου κάθε άτομο μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του. Καθημερινά, εργαζόμαστε σκληρά για να βρούμε νέες λύσεις, να διευρύνουμε τα τεχνολογικά όρια και να επαναπροσδιορίσουμε τα πρότυπα στην παροχή υπηρεσιών για να κάνουμε τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ακόμα καλύτερες.

Κοινοί μας μέτοχοι είναι η BayWa AG, μια παγκοσμίως επιτυχημένη επιχείρηση με κύκλο εργασιών 19,8 δισ. ευρώ, και η Energy Infrastructure Partners, κορυφαία εταιρεία στην αγορά επενδύσεων σε ενεργειακές υποδομές, η οποία διαχειρίζεται πάνω από 5 δισ. ευρώ από παγκόσμιους επενδυτές.

Βασικά στοιχεία

ΊδρυσηΦεβρουάριος 2009
Εργαζόμενοι4.000 (Σεπτέμβριος 2022)
Κύκλος εργασιών3,560 δισ. ευρώ (2021)
Επιχειρηματικοί κλάδοιΑιολική ενέργεια, ηλιακή ενέργεια, διανομή ηλιακής ενέργειας και ενεργειακές λύσεις
Επιστροφή στην αρχή
Επικοινωνήστε μαζί μας