Προϊόντα
Υπηρεσίες
Σχετικά με εμάς
Suggest
Τα αγαπημένα είναι άδεια.
Menu
 
EΥπηρεσίες

Ολοκληρωμένη υπηρεσία για εγκαταστάτες και εταιρείες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Η οικοδόμηση ισχυρών και διαρκών σχέσεων με τους πελάτες μας αποτελεί τη βάση για όλα όσα κάνουμε.

Η ομάδα των ειδικών μας στον τομέα της ηλιακής ενέργειας συνεργάζεται για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή τεχνική υποστήριξη, η οποία είναι ασυναγώνιστη στον κλάδο της χονδρικής πώλησης συστημάτων ηλιακής ενέργειας.

Στην BayWa r.e., προσφέρουμε στους πελάτες μας εμπεριστατωμένες συμβουλές και εκ των προτέρων σχεδιασμό, καθώς και τεχνική βοήθεια κατά τη διάρκεια και μετά την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού σας συστήματος. Οι ειδικοί μας θα σας συμβουλεύσουν σχετικά με τα καταλληλότερα εξαρτήματα που ανταποκρίνονται στις ειδικές απαιτήσεις κάθε έργου. Προτεραιότητά μας είναι να βοηθήσουμε τους εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών συστημάτων να αναπτύξουν οικονομικά βιώσιμες εγκαταστάσεις με υψηλά πρότυπα ασφαλείας.

Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε τεχνικά θέματα όπως ο σχεδιασμός του συστήματος και η επιλογή εξαρτημάτων. Προσφέρουμε επίσης υποστήριξη εγκατάστασης για το σύστημα τοποθέτησής μας, το σύστημα novotegra. 

Το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας στη διάθεσή σας

Το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας καλύπτει όλα όσα χρειάζεστε για το φωτοβολταϊκό σας σύστημα, από φωτοβολταϊκά πάνελ και μετατροπείς έως συστήματα μπαταριών και ηλεκτρικά αξεσουάρ. Παρέχουμε επίσης το καινοτόμο σύστημα τοποθέτησης novotegra. Είμαστε ένα κατάστημα ολοκληρωμένων λύσεων για υψηλής ποιότητας φωτοβολταϊκά εξαρτήματα, τα οποία παραδίδουμε σε όλη την Ελλάδα.

k
Σύγκριση άρθρων (0)
Δεν έχουν επιλεγεί ακόμα άρθρα για σύγκριση