Προϊόντα
Υπηρεσίες
Σχετικά με εμάς
Suggest
Τα αγαπημένα είναι άδεια.
Menu
 

Ηλιακή ενέργεια: Ο δρόμος μπροστά μας

Θα σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε κάθε πρόκληση που θέτει η φωτοβολταϊκή τεχνολογία.

για επισκόπηση

Ηλεκτρισμός και ήλιος, κατά τη γνώμη μας, πηγαίνουν χέρι-χέρι. Μέσω των φωτοβολταϊκών διαθέτουμε την τεχνολογία για την παραγωγή απεριόριστης ηλεκτρικής ενέργειας στο μέλλον. Με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας, δραστηριοποιούμαστε σε αυτόν τον κλάδο για περισσότερα από 20 χρόνια.

Για εμάς, οι φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις αποτελούν ένα ολοκληρωμένο σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι φέρνουμε κοντά τον άνθρωπο και την τεχνολογία και συνδυάζουμε την εξειδικευμένη γνώση με τις δικές μας υψηλές προδιαγραφές.

Οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται σε εμάς για την παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται σε κάθε πρόκληση κατά τη φάση του σχεδιασμού, της προμήθειας και της παραγωγής, καθώς και για την τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.

Το ερευνητικό ινστιτούτο EuPD μάς κατέταξε ως έναν από τους καλύτερους χονδρέμπορους στην Ευρώπη, ενώ διαθέτουμε υποκαταστήματα στη Γερμανία, την Ισπανία, τη Γαλλία, τις χώρες της Μπενελούξ, τη Δανία, την Ιταλία, την Πολωνία και την Ελβετία, καθώς και στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό και την Αυστραλία.

Το σήμα ποιότητας «TOP PV Supplier» αποδεικνύει ότι λαμβάνουμε τις καλύτερες αξιολογήσεις από κορυφαίους εγκαταστάτες. 

k
Σύγκριση άρθρων (0)
Δεν έχουν επιλεγεί ακόμα άρθρα για σύγκριση